De wedstrijd vindt plaats op Zondag 12 mei 2019 op het terrein naast Groenrecycling Achtmaal aan de Achtmaalseweg 143 in Achtmaal, en begint om 11:00. Voor het wedstrijdschema zie onze website.

De deelnemer verklaart hierbij dat hij of zij: •  volledig op de hoogte is van het wedstrijdreglement (zie www.tractorpulling.nl bij Hypropullers),  W.A. + verzekerd is, d.w.z. dat de deelname aan de Trekker-Trek geschiedt met de toestemming van de verzekeringsmaatschappij (dit moet aan de eigen verzekeringsmaatschappij gemeld worden), als dat niet mogelijk is moet de tractor hiervoor apart verzekerd worden bij een andere verzekeringsmaatschappij. Als je hebt ingeschreven krijg je voor de wedstrijd een bevestigings-mail met daarin de betaal gegevens. Het is niet mogelijk om met dezelfde trekker meerdere malen in dezelfde klasse mee te doen, ook al wordt deze bestuurt door een andere chauffeur.

Let op! Je inschrijving is pas definitief na bevestiging via mail (dit kan enkele dagen duren) 

Inschrijven via de site kost €20,- per deelname. Let op dat je tractor wel aan de regels voldoet die bij die klasse hoort.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven. Heb je nog vragen aan de organisatie? Neem contact op.